Pyhiinvaellukset ja lyhyet vierailut jatkuvat

Bábin hautapyhäkkö Karmelvuorella, Haifassa.

Yleismaailmallinen Oikeusneuvosto on ilmoittanut, että vaikka tilanne Pyhässä maassa on edelleen rauhaton, pyhiinvaeltajat toivotetaan tervetulleiksi 12. helmikuuta 2024 alkaen ja että ystävät voivat jälleen välittömästi pyytää lupaa lyhyille vierailuille rukoillakseen Bábin ja Bahá’u’lláhin hautapyhäköissä.

Pyhiinvaellukselle ja lyhyille vierailuille aikovia pyydetään nyt huomioimaan huolellisesti hallituksen matkustustiedotteet ja käyttämään omaa harkintaansa matkan ajankohdasta. Israelia koskevat matkustustiedotteet löytyvät ulkoministeriön verkkosivuilta.

Vierailijoilta ja pyhiinvaeltajilta pyydetään olemaan pidentämättä oleskeluaan Pyhässä maassa yli sen ajan, joka tarvitaan heidän vierailuunsa Bahá’í-maailmankeskuksessa.

Bahá’ít voivat hakea yhdeksän päivän mittaiselle pyhiinvaellukselle, joka koostuu opastetuista vierailuista hautapyhäkköihin sekä muihin pyhiin paikkoihin, jotka liittyvät uskon keskushahmoihin. Pyhiinvaellukselle tai lyhyelle vierailulle Bahá’í-maailmankeskukseen voi hakea osoitteessa pilgrimage.bwc.org.

Edellinen
Edellinen

Justice Conference 2024 – ohjelma julkaistu

Seuraava
Seuraava

Kansallisen Henkisen Neuvoston uusi kirje Suomen bahá’ílle