Seuraava kesäkoulu Korpilahdella 3.–8.7.2024

Kesäkoulukomitea haluaa kiittää kaikkia vuoden 2023 kesäkouluun osallistuneita ja siellä eri palvelutehtävissä toimineita. Kesäkoulu oli jälleen kerran onnistunut, eikä tämä olisi ollut mahdollista ilman teitä!

Kesäkoulukomitea on palannut sorvin ääreen ja tulevaa kesäkoulua suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Vuoden 2024 kesäkoulu tullaan järjestämään tuttuun tapaan Alkio-opistolla, Korpilahdella 3.–8. heinäkuuta 2024. Teema ja puhuja sekä muuta lisätietoa tullaan julkaisemaan vuoden mittaan.

Kesä-heinäkuun vaihteeseen sijoittuva valtakunnallinen kesäkoulutapahtuma käsittelee ajankohtaisia aiheita bahá’í-näkökulmasta. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Lapsille, nuorille ja aikuisille on tarjolla omaa ohjelmaa sekä työpajoja, jotka sisältävät musiikkia, kuvataiteita, draamaa ja liikuntaa. Tapahtumaan osallistuu noin 200–300 ihmistä. Useat bahá’í-yhteisöt ympäri maailman järjestävät samankaltaisia tapahtumia. Suomen bahá’í-yhteisö on järjestänyt kesäkouluja eri puolilla Suomea jo vuodesta 1962 lähtien.

Tilaamalla Suomen bahá’í-yhteisön uutiskirjeen saat sähköpostitse viimeisimmät tiedot kesäkoulusta ja muista tulevista tapahtumista.

Edellinen
Edellinen

Rasismin voittaminen: Yhteiskunnallisen yhteenkuuluvuuden edistäminen ruohonjuuritasolla Ruotsissa

Seuraava
Seuraava

Nuorten voima muuttaa maailmaa – Nuorten konferenssi 19.–22.10.2023